Майстор за плочки в София Мусагеница

Лепене на плочки в София Мусагеница

Майстор за плочки в София Мусагеница. Имате нужда от добър майстор за лепене на плочки в София Мусагеница, ние имам точният екип за вашият ремонт.

Добър майстор за ВиК услуги в Мусагеница, ще направи всичко възможно за цялостният ремонт на вашата баня, ще подмени всичките Ви стари тръби, ще ги навърже и тества. Помяна на мивка, душ и моноблок на топ цени за град София.

Доверете ни се и се обадете:

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Мусагеница

Приготвяне на разтвор
Спазването на правилата и инструкциите от производителя, написани на опаковката от гипс, е много важно. Това ще осигури не само получаване на правилния хоросан, но и пълно изравняване на стената като цяло.

Майстор за плочки в София Мусагеница

Изливането на вода в разтвора трябва да бъде много премерено. Ако има много, мазилката може да изсъхне, когато се свие по стените. Не е необходимо да готвите цялата опаковка наведнъж, тъй като разтворът трябва да се използва за максимум 25 минути.


Лепене на плочки цена на квадрат в София Мусагеница

След това е по-добре да подготвите ново решение. Смесената мазилка се прехвърля върху стената с помощта на мистрия.

Приготвяне и нанасяне на циментов разтвор
Все още невтвърденият разтвор се разпределя по стената и фаровете с помощта на правило, като бавно го прекарва по повърхността. Плътността на слоя мазилка е до 2 см. За да се увеличи дебелината, сместа се полага на няколко слоя.


Редене плочки в София Мусагеница

Всеки трябва да изсъхне добре, преди да нанесе следващия. Необходимо е разтворът да се изравнява с правилото само след като последният слой започне да изсъхва.


Майсторите и мазачите обикновено оставят майки за да водят стените, но собствениците предпочитат да ги извадят, за да ги използват отново по-късно. Това трябва да се направи, преди мазилката да е напълно замразена. За да премахнете фара, ще ви е необходима мистрия. Празнините, които остават след това, се запълват с гипсов разтвор.


Майстор фаянс в София Мусагеница

Последният етап на изравняване на стената с мазилка
Изсушената повърхност трябва да се грундира.


Този метод на изравняване ще осигури отлична повърхност, подходяща за монтиране на плочки. Основното е, че е изключително лесно и достъпно за изпълнение, което означава, че не е необходимо да използвате скъпи услуги на специалисти.


Майстор гранитогрес София Мусагеница


Всеки собственик трябва да определи най-добрия начин за изравняване на стените, преди да постави керамични плочки. Всеки метод ще бъде ефективен, но изборът е свързан с дизайнерските особености на къщите и, разбира се, с финансовото състояние на собствениците.


По време на довършителните работи, за добро прилепване на материала към основата, е необходимо внимателно да се подготви повърхността. Подравняването на стените под плочките е изключително необходим етап от работата, тъй като върху неравна повърхност плочките няма да държат достатъчно здраво.


Поставяне на плочки в София Мусагеница

Ако поставите довършителния материал по стените без предварителната им подготовка, с голяма степен на вероятност в бъдеще ще трябва да преместите плочките по цялата стена или в отделните й секции. В допълнение, неравностите на стената нарушават естетиката на външния й вид, всяка неравност на плочката е ясно видима и забележима.

Подобни статии