Майстор за плочки в София Дианабад

Лепене на плочки в София Дианабад

Майстор за плочки в София Дианабад. Търсите си добър и доказан майстор с голям опит да направи ремонта и да залепи плочките ми в банята в София Дианабад. Как да намеря добър плочкаджия в София? Колко струва кв метър за лепене на плочки в София? На тези въпроси можем да Ви отговорим и да Ви предложим майстор за работа по вашето жилище.

Прелдагаме Ви и добър майстор за ВиК услуги в Дианабад, подменя тръби, прави цялостен ремотн на банята Ви, инсталира всичко необходимо, мивка, душ, моноблок, за това можете да ни потърсите за оглед и цена.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Дианабад

Полагане на подови плочки
Монтажът на плочките в тоалетната на пода трябва да се извърши преди инсталирането на тоалетната.
Основната тайна на ефективния резултат от такава работа е създаването на идеално равномерни шевове. За какво се използват специални пластмасови кръстове?

Майстор за плочки в София Дианабад
Майстор за плочки в София Дианабад

За да поставите плочките, първо трябва да подготвите лепилото, като разредите сместа с вода в съответствие с инструкциите. След това го нанесете с мистрия тип гребен равномерно върху основата.

Лепене на плочки цена на квадрат в София Дианабад

Не е необходимо да покривате голяма площ наведнъж, за около 3-4 плочки. За да увеличите адхезията на материала, избършете гърба на плочката с влажна кърпа.
Лепилото се нанася не само върху основата, но и върху всяка плочка, след което се поставя и леко се притиска. Ако ръбът стърчи малко над общия ред, тогава трябва да използвате гумен чук, внимателно го подпрете.

Хоризонталността на плочките в тоалетната се проверява от нивото на сградата. В процеса на работа е възможно лепилото да попадне на предната повърхност на плочката, така че трябва незабавно да се отстрани със салфетка.

Редене плочки в София Дианабад


Ако сте нов в облицовката и решите да направите всичко сами за първи път, тогава първоначално измерете средата на стаята, която ще бъде централната линия. След това започнете да лепите плочките от вратата, като използвате цели плочки и отидете до отсрещната стена на стаята.

Така подрязаният материал ще се разпространи равномерно в страни и в резултат ще изчезне зад тоалетната.


Стенно покритие
Облицовката на стени с плочки в тоалетната трябва да започне строго от вратата отстрани, въз основа на факта, че ще сме с лице към вратата, докато сме в банята. Започваме да полагаме от повърхността на пода, тъй като той вече е плосък и ще служи като хоризонтална отправна точка.

Майстор фаянс в София Дианабад

Монтажът на първия ред трябва да започне, като се насочва от вратата към страничната стена. Първо, лепилото за плочки се нанася върху стените с помощта на конвенционална мистрия. В този случай е много важно да се изчисли правилната площ.

Като правило се препоръчва нанасянето на сместа за 4-5 плочки. След това хоросанът трябва да се изглади над стената с назъбена мистрия, което ще допринесе за по-добро сцепление на плочката със стената.


Майстор за плочки в София Дианабад


Майстор гранитогрес София Дианабад. Поставяне на плочки в София Дианабад. След това продуктът се притиска към вертикалната повърхност със сила. Там, където ще бъде трудно да се справите с ръцете си, трябва да използвате гумен чук, с който трябва да поставите плочката в желаната позиция.