Майстор за плочки в София Хладилника

Лепене на плочки в София Хладилника

Майстор за плочки в София Хладилника. Търсите си добър майстор за фаянс и теракота, да свърши работата бързо в срок и качествено на топ цена в София Хладилника. Ние можем да Ви помогнем при избора на майстор.

Имаме и много добър майстор за ВиК услуги за цялостен ремонт на баня в Хладилника, от смяна на тръби, изолирането им, вграждане на моноблок, подмяна на мивка, душ, душ кабина и т.н.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Хладилника

Също така, в процеса на полагане на плочки в тоалетната, трябва да използвате ниво, като проверите неговата хоризонталност и вертикалност. Пропуските между продуктите трябва да бъдат еднакви; това може да се направи с помощта на пластмасови кръстове, поставени в шевовете.

Майстор за плочки в София Хладилника
Майстор за плочки в София Хладилника

Остава крайната страна, разположена точно срещу вас, ако стоите във вратата на банята. Може да се облицова по няколко начина. Можете да започнете от средата на стената, като постепенно се придвижвате в страни.


Лепене на плочки цена на квадрат в София Хладилника

Това се прави и по друг начин – от свободен ъгъл и преминаване към противоположната страна. Трябва да се има предвид, че ако на това място има щранг, това означава, че то ще бъде затворено от нещо.

Следователно подрязаните части на плочките могат да бъдат скрити от декоративната облицовка на щранга. Освен това, ако цяла плочка минава от ъгъла, това ще бъде по-естетически и по-икономично.
Фугиране
Последният етап, който трябва да се запомни от онези, които са решили да направят всичко със собствените си ръце, е фугирането. За бани и тоалетни са идеални епоксидни и епокси-циментови смеси, които могат да издържат на висока влажност и температурни промени.


Редене плочки в София Хладилника


Фугирането се извършва най-малко 5 дни след края на монтажа на плочките в тоалетната. Както показва практиката, препоръчително е да се застраховате и да изчакате няколко дни след посочения период, тъй като ако лепилото не изсъхне напълно, фугиращата смес ще има лош ефект върху сцеплението на плочката с повърхността на стената или пода.


За да запълните ставите, ще ви трябва:
• Гумена и метална шпатула.
• Едра четка с четина.
• Гъба.
• Смесител за смесване на фугираща смес.
• Парцали.


Майстор фаянс в София Хладилника

Преди фугиране отстранете излишното лепило от плочките в тоалетната. По-добре е да направите това един ден след края на инсталацията, когато сместа вече е стегнала, но все още не е набрала максимална якост.

За това се използва тясна метална шпатула или шило.
След това трябва да преминете през всички шевове между плочките, положени в тоалетната, с мокра четка, премахвайки всички отломки. След това част от сухата фугираща смес се разрежда с вода в съответствие с инструкциите.


Майстор за плочки в София Хладилника

Върху шпатулата се събира малко фугираща смес, шевовете се запълват – първо вертикални, а след това хоризонтални.
След завършване на полагането на плочки в тоалетната, излишъкът от сместа се отстранява с гъба, тази процедура трябва да се направи 2-3 пъти, за да се измие всичко добре.

В този случай трябва внимателно да погледнете, така че масата на мистрия в фугите да е леко вдлъбната, така че идеалната геометрия на плочките да бъде подчертана. След 10 часа стените и пода могат да се измият и след изсъхване се избърсват с кърпа.


Майстор гранитогрес София Хладилника


Въпреки факта, че облицовката на стени и подове не е толкова лесна работа, правилно подбраните тоалетни плочки, комбинирани с висококачествено лепило и смес за фугиране, ще улеснят процеса на монтаж и ще ви позволят да постигнете положителен резултат.

И този процес е съвсем реалистично да се извърши със собствените си ръце, след като се запознахте с основните етапи на работата и спазвайки правилата за облицовка.


Поставяне на плочки в София Хладилника