Шпакловка и боядисване в София

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София

Шпакловка и боядисване в София. Супер добри и изгодни цени за вашият цялостен ремонт в София. предлагаме цялостната гама на услугите, ВиК, ел. услуги, полагане на плочки, боя, шпакловка, окачени тавани и т.н.

Имате нужда от добър майстор или екип за да шпакловате вашият апартамент или къща, поставяне на вътрешна изолация, майстор за гипсокартон в София, боядисване, попаднали сте на правилното място. Обаждате ни се ние ви консултираме, разбираме се за дата и час на среща и оглед на обекта, давата конкретна оферта за вас и вашият ремонт.

След, което пристъпваме към действие според договореното. Работим изключително коректно и ефективно, лоялни сме към нашите клиенти и даваме най-доброто на което сме способни!

Телефон: 0899 85 75 00

Неподготвени стени. Дори най-добрият тапет няма да скрие повърхностните несъвършенства. Преди да започнете да лепите, внимателно огледайте стената за изпъкналости или вдлъбнатини, запечатайте или запълнете всички пукнатини и дупки и отстранете всички строителни отломки от повърхността – лепило, хартия, буци от прах или дървесни стърготини.

Шпакловка и боядисване в София
Шпакловка и боядисване в София

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София

Не забравяйте, че адхезията (или залепването на лепилото за тапети към стената) директно зависи от това как ще бъде дори самата тази стена, така че не пестете шпакловката, но в същото време ходете с ацетон върху мазни или мазни петна.

След като шпакловката изсъхне, можете да я шлайфате леко – за да създадете идеална грапавина за сцепление и да избегнете образуването на бучки от строително лепило под тапета.


Неправилно избрано лепило. Видовото разнообразие на съвременните тапети предполага едновременното съществуване на хартиени и стъклени тапети, тапети от дървесни влакна и синтетични конци. Всички те имат различна дебелина и тегло, което логично предполага използването на определен вид лепило за конкретни тапети.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София

В противен случай решение, което би било достатъчно само за задържане на хартиените листове на стената, няма да се справи с тежестта на зеленчуковите тапети в етно стил и, обратно, купувайки твърде много лепило за леки тапети, просто ще изхвърлите пари.

Освен това в някои случаи неправилно подбраното лепило може дори да повреди стенното покритие – и в този случай разходите ви за ремонт ще се увеличат значително.

Шпакловка и боядисване в София


Неправилно използвано лепило. Друга често срещана грешка „лепило“ на начинаещите майстори е неспазването на технологията и пропорциите на решението.

Разредете пастата с твърде много вода и тя става толкова тънка, че губи всичките си адхезионни свойства. Добавете по-малко вода – и вместо въздушни мехурчета, под тапета ще се образуват плътни бучки лепило.


Шпакловка гипсокартон и боядисване в София

Разтворът на лепилото трябва да се нанася равномерно както върху самия тапет (ако имат хартиена основа), така и върху стените (ако говорим за нетъкан текстил). Твърде дебелото или едва забележимо лепило отново ще доведе до намалена адхезия и поява на въздушни мехури по различни части на стената.


Времето за импрегниране не е спазено. Може да бъде наистина разочароващо, когато тапетът изведнъж започне да бълбука или да се набръчква – въпреки че лепилото е смесено правилно и е нанесено в почти идеален слой.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София

Проблемът е, че някои видове тапети отнемат известно време, докато лепилото попие. Когато решение се нанесе върху декоративната основа, тя започва да се разширява: структурата на тапета за известно време изглежда „пълзи“ в различни посоки, което води до появата на всякакви дефекти.

Избягването на това е съвсем просто: ако върху етикета на тапета е изобразена четка с хоризонтална ивица, това означава, че този материал се нуждае от импрегниране; ако лентата е вертикална, тапетът може да бъде залепен към стените веднага след нанасяне на разтвора.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София


Използва се тапет от различни партиди. Ще се смеете, но тапетите от различни партиди наистина могат да имат доста забележими визуални разлики.

Някъде текстурата може да е по-тъмна, някъде по-светла, където може да има малко повече или малко по-малко изображение на повърхността на декора – във всеки случай, за да не залепите тапета два пъти, не забравяйте да проверите номерата на партидите на етикета им.

И да, няма да повярвате, но хората са склонни да залепват тапети дори с главата надолу. За да се предпазите от това смущение, просто проверете дизайна на всички тапети, които сте донесли от магазина за строителни материали – и не забравяйте да купите няколко допълнителни ролки в резерв.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София

Кой знае колко грешки ще допуснете при поставянето, така че е по-добре да похарчите няколкостотин рубли за „предпазна ролка“, отколкото, ако не намерите подходяща фактура, да купите отново цялата необходима сума.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София
Майстор за боядисване в София


Тапетът, залепен на стената, не се изглажда. Ако смятате, че веднага щом тапетът е залепен за стената, можете да забравите за тях – по-добре се обадете на някой, който наистина знае как да ги залепи. Въздухът, който неизбежно ще падне под тапета, непременно ще образува мехурчета по повърхността му.


Фирма за боядисване в София

Невъзможно е да се предскаже външния им вид, но да се отървете от него е толкова лесно, колкото обстрелването на круши – изгладете ново залепения тапет, като се движите от центъра на листа до краищата му (но в никакъв случай отгоре надолу!).

В изключително тежки случаи мехурчетата могат да бъдат пробити, за да освободят въздуха от тях, но, първо, това ще повлияе на красотата на окончателния дизайн и, второ, може да доведе до образуването на нови мехурчета, само много по-малки.

Майстор шпакловка София


Несъответствието на границите на картината. Повечето съвременни тапети се предлагат с непретенциозна текстура, която ви позволява да закачите този тапет, както искате, включително с главата надолу, но всичко се променя точно обратното, когато става въпрос за декор с подчертан модел.

Не можете просто да вземете и нарежете ролката на произволни парчета с еднаква дължина – в този случай моделът ще се разпростира асиметрично по цялата стена.


Добър шпакловчик в София

За да сте сигурни, че вашият пъзел се вписва правилно, ще трябва да отделите малко повече време за измерване, да го коригирате „от край до ръб“, да го изрежете добре – и малко повече пари за закупуване на допълнителни ролки (помните „безопасността“ запас?)

Красотата изисква жертви, а в случай на тапети с шарки, това правило работи сто процента.
Тапетът е залепен „не е там“. Една от най-често срещаните грешки при ремонта на дома е да започнете да лепите тапети (полагане на плочки, окачени секции на окачени тавани) от единия край на стената към другия.


Търся майстор шпакловка и боя София

Резултатът е пет или шест широки „красиви“ ивици от залепени листове и едно оскъдно „мъниче“. Всичко това разваля не само визуалната картина, но и настроението на майстора, който е принуден да откъсне всичко от стените и да започне да лепи от самото начало.

Една проста стратегия ще помогне да се избегне подобен негатив, когато тапетът е залепен, като се започне от центъра и се премести в ъглите. Изключение може да бъде само случаят, когато тапетът е гарантирано покрит с мебели или домакински уреди – тогава всички нежелани фуги могат да бъдат „изместени“ в тази много „мъртва зона“.


Търся майстор за ремонт на апартамент 2021

Поставяне на гипсокартон цени на квадрат
Шпакловка на гипсокартон цена
Майстор за окачени тавани
Окачени тавани цени
Окачени тавани София
Монтаж на скрито осветление цени

Телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии