Шпакловка и гипсокартон в София Лозенец

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Лозенец

Шпакловка и гипсокартон в София Лозенец. Търся добър майстор в Лозенец София за ремонт и шпакловка на цял апартамент, имате нужда от истински професионалисти в бранша, ние сме правилните хора. Работим бързо, прецизно и се стараем да бъдем максимално ефективни и полезни за нашите клиенти.

Телефон за консултация и оглед: 0899 85 75 00

Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Лозенец

Основни характеристики и предимства при работа със сухи шпакловки.
Представените в нашия каталог сухи шпакловки, чиято цена е по-ниска, отколкото в други подобни магазини, имат някои предимства в сравнение с готовите шпакловки:

Шпакловка и гипсокартон в София Лозенец
Шпакловка и гипсокартон в София Лозенец

Ниска цена.

Сухият гипсов шпакловка е много по-евтин от готовия, докато практически не се различава по експлоатационни и качествени характеристики. Единственият недостатък е, че трябва да отделите известно време за подготовката му.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Лозенец

Способността да се подготви шпакловка за конкретни задачи.

Сухите полимерни шпакловки, както и смесите на гипсова и циментова основа, за разлика от готовите, могат да се приготвят с необходимото качество, независимо регулирайки течността и вискозитета на материала. Това е особено полезно в случаите, когато се изискват различни основи за шпакловане.

Дълъг срок на годност.

Затворена торба със сух гипсов шпакловъчен материал или материал на циментова основа може да се съхранява дълго време, при спазване на правилата и разпоредбите за съхранение на материала, посочени на опаковката.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Лозенец

Освен това от майсторите сухите шпакловки, чиято цена е значително по-ниска от тази на готовите аналози, се използват за приготвяне на различни строителни смеси и хоросани. Съвсем лесно е да закупите суха шпакловка в София с доставка днес, след като сте проучили цените и от кой магазин да закупите материалите, гарантирано ще можете да изберете точно това, от което се нуждаете.

Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Лозенец

Обхват на сухи шпакловки.

Подобно на други строителни материали, сухите шпакловки се отличават помежду си според няколко критерия, като състав и обхват. Като правило, сух цимент, гипс или полимерна шпакловка се използва за работа със следните основи:

Тухлена зидария , стоманобетон.

Дърво и дървени конструкции .

Газосиликатни основи .

Освен това всеки вид шпакловка има свои уникални характеристики, които ви позволяват да постигнете отлични резултати и да получите идеално гладка стена:

Полимерна суха шпакловка .


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Лозенец

Различава се с висока степен на адхезия, нанася се на тънък слой, образувайки идеално гладка повърхност. Такава шпакловка практически не се страхува от влага и може да се използва при декорацията на бани, тоалетни и т.н.

Суха циментова замазка .

Отличен за работа с тухлени и бетонни основи, лесен за нанасяне, може да се използва както за вътрешни, така и за фасадни работи. Единственият недостатък на сухата циментова замазка е, че тя се свива леко с течение на времето.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Лозенец

Сухата довършителна шпакловка на основата на мазилка е изключително издръжлива и лесна за използване. Освен това той практически не се свива, което избягва появата на пукнатини по стените.

Единственото неудобство, което гипсовият шпакловъчен сух завършва, е страхът от влага, строго не се препоръчва да се използва при работа в помещения с висока влажност.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Лозенец

Суха шпакловъчна замазка .

Един от начините за подготовка на тавана преди завършване е мазилката на тавана. Тази технология, за разлика от шпакловката, елиминира забележими повърхностни дефекти и сериозни разлики в маркировките.

Статията обсъжда подробно как да измажете тавана със собствените си ръце, какви инструменти са необходими за това и последователността на работата, извършена по време на работата.


Фирма за боядисване в София Лозенец


Таванната мазилка включва използването на следните инструменти:
• Капацитет за приготвяне на разтвор. Обикновено се избира контейнер с вместимост най-малко 12-15 литра, с вместимост, удобна за смесване на торба;

Метални шпатули с различни размери;
• Строителен сокол, който представлява малка платформа с дръжка;
• Master OK;
• Правилото е с дължина 1,5, 2 или 2,5 метра;
• Ниво на сградата, по-добре – вода;
• Четки и ролки за грундиране на повърхности;
• Строителен миксер или бормашина със смесителна приставка;
• Няколко вида шкурка с различни размери на зърната;
• Стълба, стабилна платформа или строителна естакада с платформа за придвижване;
• Серпянка;
• Гащеризони и ЛПС под формата на ръкавици, очила, респиратор или щит за лице.


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Лозенец


Избор на гипсова смес
Качеството на финала до голяма степен се определя от два фактора. Първият е професионализмът на изпълнителя и спазването на технологичните изисквания. Вторият е правилният подбор на материала. Полагането на мазилка върху тавана, за разлика от изравняването на стените, поставя по-високи изисквания към адхезията на хоросана, който трябва да се залепи към основата.


Таванната мазилка в апартамент включва използването на мазилка:
• на основата на цимент или цимент-вар. Най-често подходящ при измазване на бетонен таван. Основните предимства на материала са достъпна цена, здравина, гъвкавост и устойчивост на влага.


Търся майстор за ремонт на апартамент 2021 в София Лозенец

Недостатъци – циментът е нежелателен за използване поради тежестта на материала, по-подходящ за смес за таванна мазилка – цимент-вар като weber.vetonit 414 , 411 ;
• на базата на гипс. Гипсовите мазилки са по-гъвкави и по-лесни за работа, препоръчителната гипсова мазилка за тавана: weber.vetonit профи гипс . Теглото и консумацията на гипсови камъни са по-малко.

Майстор за боядисване в София Лозенец

Майстор шпакловка София Лозенец
Добър шпакловчик София Лозенец
Търся майстор шпакловка и боя София Лозенец
Шпакловчик София Лозенец

Подобни статии