Шпакловка и боядисване в София Изток

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Изток

Шпакловка и боядисване в София Изток. Имате нужда от майстор за шпакловка, гипсокартон и изолация, боядистване или декорация. Попаднали сте на правилното място, свържете се с нас за консултация и оглед на телефон:

Телефон за контакти: 0899 85 75 00

Когато избират материал за декорация на стени, те обикновено обръщат внимание на лекотата на нанасяне, издръжливостта, цветовата скала и вида на текстурата на декоративната мазилка.

Шпакловка и боядисване в София Изток
Шпакловка и боядисване в София Изток


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Изток

Но не по-малко важно е предварително да се знае дебелината и броят на слоевете, консумацията ще зависи от това и съответно цената на 1 кв. m завършва. Ще говорим за това какво влияе върху дебелината на слоя в статията.


Вид на използвания материал
Текстурираните покрития могат да бъдат тънки или дебели. Последните имат по-изразен релеф, следователно те са по-малко взискателни към подготовката на основата – те могат да скрият незначителни повърхностни неравности.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Изток


Фина текстура


Този тип включва текстурирано покритие за вътрешна декорация Murales – пластмасова мазилка от Decorazza за създаване на уникални ефекти с плавен цветен преход. Нанася се в два слоя с обща дебелина под 1–2 mm. Декоративната мазилка Murales е икономична – разходът е само 0,75 кг / м2.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Изток

Decorazza произвежда и декоративен материал Microcemento с конкретен ефект. Дебелината на покритието ще зависи от това коя фракция поръчате: груба Struttura или фина Fronte. Разходът при нанасяне на 1 слой грубозърнеста мазилка ще бъде 1 кг / м2, финозърнест – 0,5 кг / м2.


Дебела текстура
Каталогът Decorazza съдържа богат избор от декоративни мазилки с дебелина над 5 мм. Така че, за да създадете обемни ефекти „Везувий“ или „Помпей“ си струва да си купите релефно покритие Decorazza Sollievo. Материалът трябва да се нанася на 2 слоя, разходът ще бъде до 2 кг / м2.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в СофияИзток

С помощта на Траверта можете да получите рисунката „Римски камък“, „Карта на света“, „Травертин“ и други (консумация до 1,5 кг / м2). И за да създадете ефект от необработен естествен камък и скали, е подходяща декоративна рустик мазилка, тя ще внесе усещане за солидност и надеждност в интериора.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Изток


Качество на подготовката на основата
Колкото по-старателно се подготвя повърхността, която трябва да се покрие, толкова по-малко материал ще бъде необходим. И ако по основата има много стружки, драскотини, пукнатини, има наплив от шпакловка и други дефекти, ще трябва да нанесете голям слой. Декоративната мазилка от 5 мм ще се изразходва по-бързо от нанесената в тънък слой, така че цената на довършителните 1 кв. m ще бъде по-висока.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Изток

За да намалите консумацията, препоръчваме:
• внимателно изпълнявайте груба работа;
• използвайте грунд (за предпочитане от същия производител като декоративното покритие);
• фиксирайте силно извита повърхност с листове от гипсокартон.


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Изток

Декоративна мазилка 5 мм


Все още имате въпроси? Обадете ни се по телефона в София 0899 85 75 00 или пишете в чата на уебсайта. Нашите мениджъри ще ви помогнат да изчислите приблизителната дебелина на слоя декоративна мазилка, като вземете предвид избрания материал, вида на ефекта и качеството на основната подготовка, ще ви разкажат за характеристиките на нанасяне на текстурирани покрития