Шпакловка и боядисване в София Западен Парк

Вътрешна илозация на стени и тавани в София Западен Парк

Шпакловка и боядисване в София Западен Парк. Търсите си добър майстор за шпакловка, гипсокартон, скрито осветление и боядисване, цялостно завършване на ремонт на апартамент в София Западен Парк.

Телефон: 0899 85 75 00


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Западен Парк


Измазването и боядисването са неразделна част от козметични или основни ремонти. Те предполагат подготовка на повърхности за довършителни работи, декоративен дизайн на подове и тавани, вътрешни и външни стени, отвори за врати и прозорци.

Шпакловка и боядисване в София Западен Парк
Шпакловка и боядисване в София Западен Парк

По време на тяхното внедряване се използват голямо разнообразие от технологии и материали, които помагат да се внедрят разработените дизайнерски решения.


Ние сме специализирана фирма в обновяването на жилищни и търговски помещения с различни размери. Нашите майстори извършват всички видове мазилки и бояджийски работи с гаранция за качество. Работим в София и си сътрудничим с физически лица, предприемачи и компании.


Фирма за боядисване в София Западен Парк

Основни стъпки
Обемът и сложността на работата по измазване и боядисване зависи от целта и състоянието на помещението, характеристиките на дизайнерския проект и вида на довършителните материали.

Технологичният процес се различава в зависимост от вида на ремонта, но като цяло изглежда така:
• отстраняване на влага и мръсотия от повърхността;
• грунд за по-добро сцепление и защита от неблагоприятни външни фактори;
• нанасяне на мазилка за отстраняване на дефекти в строителните материали (блокове, плочи, тухли);


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Западен Парк


• запълване – изравняване на повърхности с фугиране на стружки, шевове и процепи за подготовка за боядисване и други видове покрития;
• тапети или други покривни покрития, включително боядисване на стени и декоративна мазилка;
• боядисване на врати, прозорци, тръби, батерии и други елементи.

Работите по боядисване и измазване се извършват ръчно или механично, като се използват специални инструменти и оборудване. Процесът протича последователно в съответствие с проекта. Работата се следи на всеки етап, всички промени се съгласуват с клиента.

Майстор за боядисване и шпакловка в София Западен Парк


Разходи за услуга


Цените за мазилки и бояджийски работи варират в зависимост от няколко фактора. Основните са площта и геометрията на помещението, първоначалното състояние на повърхностите, характеристиките на строителните и довършителни материали, сложността на технологичния процес.

След оглед на обекта, проучване на проекта и комуникация с клиента, специалистите съставят точна оценка. Всички разходи са взети предвид и обосновани, което гарантира финансова прозрачност и липса на непланирани разходи.

Как да изчислим размерите на стените и таваните?


За да направите това, просто трябва да запомните любимите си уроци по училище и геометрия. Известно е, че площта на правоъгълника е неговата дължина, която се умножава по ширината му. Площта на отворите за прозорци и врати, както и местата, където не се изисква мазилка, се изваждат от получения резултат.
Например предвижда се ремонт на стая с широчина 3 метра, дължина 4 метра, нека височината на тавана да бъде 2,8 метра. Стаята има прозорец с метър и половина метър на един метър и врата с метър на един метър. Нека изчислим площта (S) на стените:
• S дълга стена 4m X 2.8m = 11.2m 2
• S къса стена 3m X 2.8m = 8.4m 2
• Общо S от четирите стени 11,2 m 2 X 2 + 8,4 m 2 X 2 = 39,2 m 2
• S на отвора на прозореца 1,5 m X 1 m = 1,5 m 2
• S вход 2 m X 1 m = 2 m 2
• Общо S отвори 1,5 m 2 + 2 m 2 = 3,5 m 2
• S мазилка за стена 39,2 m 2 – 3,5 m 2 = 35,7 m 2
• S на тавана ще бъде 3 m X 4 m = 12 m 2