Венецианска мазилка в София Младост

Декоративни мазилки в София Младост

Венецианска мазилка в София Младост. Венецианската мазилка е идеалният начин за облицовка на стени с полиран мраморен вид. Забравете за баналните тапети – приближете се до Италия!

Венецианската мазилка придава елегантен и шикозен вид на всяка стая, има „деликатна“ текстура, блести в светлината и прикрива всякакви повърхностни несъвършенства. Гледали ли сте как мрамор или гранит блести? Ами благородният оникс или яспис? Повярвайте ми, такова покритие за стена е много по-красиво от тапета, защото има италиански чар, лукс и естетика!

Майстор за Венецианска мазилка в София Младост, Изток, Изгрев, Мусагеница и Дружба

Имате нужда от майстор за венецианска мазилка за вашият дом, офис или жилище, в източните квартали на София. Можете да ни се доверите и да поръчате оглед и след това оферта за вашият ремонт.

Телефон: 0899 85 75 00


Бяла венецианска мазилка в София Младост

Скъпо-богато и практично-красиво

Венецианска мазилка в София Младост
Венецианска мазилка в София Младост

Венецианската мазилка се използва при проектирането на помещения в класическия стил, в стила на Прованс, кънтри, арт деко и се отличава с ненадмината практичност: приятна е на допир, няма да надраска мебелите, предметите на декора и дланите ви. Той ще издържи многократно мокро почистване, „проверки“ от домашни любимци и други механични повреди.

Къде и защо можете да го използвате?

декорация на стени и тавани в търговски и развлекателни центрове;
във вътрешността на конферентни зали и офиси;
идеален за галерии, музеи, шоуруми;
луксозна подмяна на тапети в ресторанти, хотели, барове;
в интериора на хола, спалнята, кухнята и др.
Предимства на венецианската мазилка


Акрилна венецианска мазилка в София Младост

Визуално увеличава площта на помещението поради полупрозрачния ефект;
устойчиви на гъбички, влага и други „битови“ форсмажорни обстоятелства;
няма фуги, шевове при нанасяне;
външно покритието изглежда като истински благороден завършващ мрамор или камък.
Преобразете интериора си с луксозни венециански мазилни ефекти!

Съвременната мазилка или мазилка veneziano (този термин е популярен сред професионалните майстори) има своя далечен родоначалник, произхождащ от древен Рим. Стените бяха украсени с мраморен прах. След добре свършена работа беше трудно да се направи разлика между стена, украсена с истински мрамор, и такава повърхност.


Декоративна мазилка в София Младост

Революционен кръг в историята на създаването на декоративна мазилка е направен от венециански майстори. Те добавиха негасена вар и естествени багрила към мраморния прах. Такова покритие имаше по-представителен външен вид от мрамора. И съставът заслужено е получил името „венецианска мазилка“.
Венецианска мазилка в древен Рим

Венецианска мазилка в древен Рим
Напълно естествен завършек? Разбира се! Един вид декоративна мазилка? Разбира се! И все пак, поради особената си художествена привлекателност и стил, венецианската мазилка стои като отделен елемент в класификацията на декоративните покрития.


Декоративни мазилки цени за труд в София Младост

Технологиите не стоят на едно място. И сега е възможно да пресъздадете ерата на античността във вашия дом много по-лесно и с по-малко разходи за труд. Няма нужда да мачкате и смилате мрамора. И още повече – доставете го на работното място. Не е ли чудо да имате мраморни стени във вашия апартамент?

Представете си интериора на Средновековието в модерна обстановка, където вместо факли, стъклени и метални лампи хвърлят светлина върху блясъка на мраморни стени с позлатени рустикации. Какви цветове представихте? Светло розово в ръждясали пукнатини или тъмносини метаморфози на черен фон – с въпросния материал е възможна всяка цветова схема. Венецианска мазилка – духът на древността и богатството във вашия дом.


Венецианска мазилка цени в София Младост

Покритието имитира ценни видове (мрамор, яспис, малахит), скъпи тъкани (кадифе, коприна), благородни метали (злато, сребро). Венецианската мазилка предава ефекта на дълбоко сияние поради блясъка на пълнителя през леко прозрачната основа.

Благодарение на това качество пресичането на ударите изглежда още по-изгодно, образувайки контрастна мрежа от вени, като в истински мрамор или полиран чароит. Играта на светлината и сянката подобрява възприемането на естествения камък, обгръщащ стените на стаята.

Характеристики на Венецианската мазилка в София Младост, Мусагеница, Дружба


Цветът на повърхността и моделът на тонални преливания става по-ярък и изразителен, когато завършеният изсушен „венециански“ е покрит с тънък слой от специален синтетичен или естествен восък. Той придава на текстурата, имитираща полиран камък, не само естественост и дълбочина, но и предпазва от външни фактори (влага, светлина, миризми, механичен стрес).

Но и в двата случая завършената декоративна повърхност се шлайфа (полира) със специална мистрия. По този начин се постига ефектът на неравномерен гланц с тъпота във вдлъбнатините. Не се препоръчва лаково покритие за „венециански“, тъй като под облачния филм текстурата ще загуби качество. Ето защо, когато избирате восъчно покритие, трябва да обърнете внимание на прозрачността.


Видове декоративни мазилки в София Младост

Постигането на желания ефект, разбира се, изисква определени умения. Резултатът е плавен венециански. Това е техниката на нанасяне на покрития, инструменти, манипулации с нанесения състав – всичко това е от голямо значение при работа с венецианска мазилка. Посоката на нанесените щрихи, тяхната ширина и произволност, броят на слоевете определят уникалността на шарката по същия начин, както в природата се определя моделът на мрамор, ахат или оникс.

В продължение на векове рекристализацията се случва в плочите на земната кора, взаимодействайки със състава на кварца и доломита. В края на краищата, красотата на камъните, която привлича погледите ни, се крие в уникалността и неограничената вариативност на цветовете и линиите. Класическата венецианска мазилка за тониране ви позволява сами да изберете цвета на бъдещата повърхност.


Пясъчна мазилка цени в София Младост

Доста често се използва чрез закупуване на целия обем в един цвят. манипулации с нанесения състав – всичко това е от голямо значение при работа с венецианска мазилка. Посоката на нанесените щрихи, тяхната ширина и произволност, броят на слоевете определят уникалността на шарката по същия начин, както в природата се определя шарката на мрамор, ахат или оникс.

В продължение на векове рекристализацията се случва в плочите на земната кора, взаимодействайки със състава на кварца и доломита. В края на краищата, красотата на камъните, която привлича погледите ни, се крие в уникалността и неограничената вариативност на цветовете и линиите. Класическата венецианска мазилка за тониране ви позволява сами да изберете цвета на бъдещата повърхност.

Интериорни мазилки в София Младост

Доста често се използва чрез закупуване на целия обем в един цвят. манипулации с нанесения състав – всичко това е от голямо значение при работа с венецианска мазилка. Посоката на нанесените щрихи, тяхната ширина и произволност, броят на слоевете определят уникалността на шарката по същия начин, както в природата се определя моделът на мрамор, ахат или оникс.

В продължение на векове рекристализацията се случва в плочите на земната кора, взаимодействайки със състава на кварца и доломита. В края на краищата цялата красота на камъните, която привлича погледите ни, се крие в уникалността и неограничената променливост на цветовете и линиите. Класическата венецианска мазилка за тониране ви позволява сами да изберете цвета на бъдещата повърхност.

Декоративна мазилка цена в София Младост

Доста често се използва чрез закупуване на целия обем в един цвят. ахат или оникс. В продължение на векове рекристализацията се случва в плочите на земната кора, взаимодействайки със състава на кварца и доломита. В края на краищата, красотата на камъните, която привлича погледите ни, се крие в уникалността и неограничената вариативност на цветовете и линиите.

Класическата венецианска мазилка за тониране ви позволява сами да изберете цвета на бъдещата повърхност. Доста често се използва чрез закупуване на целия обем в един цвят. ахат или оникс. В продължение на векове рекристализацията се случва в плочите на земната кора, взаимодействайки със състава на кварца и доломита.

Декоративни мазилки практикер в София Младост

В края на краищата цялата красота на камъните, която привлича погледите ни, се крие в уникалността и неограничената променливост на цветовете и линиите. Класическата венецианска мазилка за тониране ви позволява сами да изберете цвета на бъдещата повърхност. Доста често се използва чрез закупуване на целия обем в един цвят.

Тоновете се постигат чрез многостепенното пресичане на слоевете. Но е напълно възможно да приложите два или три нюанса на една повърхност. Необходимо е само да изберете взаимна комбинация от бъдещи нюанси.

Декоративна мазилка за коридор в София Младост

Също така е важно да се разбере, че този материал (както всеки друг вид декоративна мазилка) не може да бъде оставен „за по-късно“, след като е спрял работа в средата на стената. Целият процес на кандидатстване трябва да продължи от ъгъл до ъгъл. В противен случай еднородността на повърхността няма да бъде постигната.

За свойствата на „венецианския стил мазилка“:
Естественият състав на този декоративен материал отговаря на най-високите екологични изисквания.

Това е един от основните показатели, към който напоследък се стремят всички производители на всякакви материали, използвани в строителството и декорацията. Започнахме да обръщаме внимание на вредата и ползите от композитите, тяхната здравна безопасност и противопожарни характеристики. Венецианската мазилка напълно отговаря на изброените изисквания.

Декоративна мазилка за кухня в София Младост

Квалификацията на майстора ви позволява да варирате цвета и дори текстурата на венецианския. Никой днес няма да бъде изненадан от матова венецианска мазилка или венецианска мазилка в цвят фуксия. С развитието на техниката на нанасяне венецианската текстурирана мазилка е в състояние да радва окото на клиента.

Декоративна мазилка за баня в София Младост

Това покритие ще продължи поне 15 години. С течение на времето този материал става по-твърд, като каменна повърхност. Единственото изискване на производителите е стабилността на равнината, върху която ще лежи венецианската мазилка. При измествания или вибрации на стената винаги има вероятност да се получи пукнатина на свръхтвърдата нееластична мазилка.

Намерете майстор за Венецианска мазилка в София Младост, Изток, Изгрев, Мусагеница и Дружба, обадете ни се още сега!

Телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии